Serviciile noastre
Foraje Profesionale
O fantana de apa va dura zeci de ani daca este curatata in mod regulat de namol, nisip sau impuritati ale solului. Daca fantana nu este curatata, atunci transformarea din apa potabila in apa murdara va avea loc destul de repede. Pentru a avea o fantana cu apa de calitate, potabila, trebuie sa apelezi la meseriasi profesionisti cu experienta practica in curatare fantani. Procedura necesita indemanare si rezistenta fizica, abilitatea de a restabili calitatea apei din fantana.
Firmele specializate efectueaza curatarea fantanilor cu apa, garantand clientilor un serviciu rapid si de inalta calitate pentru a restabili calitatile apei pentru consumatori. Dupa intretinere, apa va deveni din nou utilizabila, iar turbiditatea, namolul si mirosul neplacut vor disparea. Curatarea fantanilor se face tinand cont de toate cerintele tehnologice si la preturi rezonabile.
Cand ai nevoie de servicii de curatare fantani
Numai specialistii vor putea spune proprietarului exact ce operatiuni urmeaza sa fie efectuate in cazul sau. De regula, curatarea puturilor devine necesara daca mirosul apei din fantana este similar cu mirosul unei fose septice, daca apa este ruginie si apare un gust puternic de fier, si de asemenea, in cazul in care apa nu devine transparenta si pastreaza aspectul tulbure chiar daca are un filtru puternic, daca pe suprafata ei apare o pelicula de ulei, daca exista o scadere vizibila si perceptibila a nivelului de umplere dinamica si statica a arborelui. Proprietarul poate observa o deteriorare a calitatii apei in orice moment al anului, in caz de consum sezonier sau pe tot parcursul anului. Dupa topirea zapezii si cresterea pe scara larga a apei, se recomanda sa cobori o galeata de apa cu o lingura diluata de permanganat de potasiu in fantana, ca masura preventiva. Dupa o zi, apa este pompata, proaspata si poate fi consumata in siguranta.
Etape de curatare ale fantanii
Echipa specializata poate efectua lucrari de curatare fantani chiar si intr-o singura zi, folosind scule manuale si pompe submersibile pentru a pompa apa. Secventa de operatiuni consta in pomparea apei cu ajutorul unei pompe submersibile puternice, curatarea manuala cu perii si razuitoare a suprafetelor interioare ale inelelor sondei. Cele doua inele superioare sunt curatate de sus, iar restul cu ajutorul unei scari amplasate de la baza putului, indepartarea filtrului de fund, innamolit, inlocuirea cu piatra proaspata, piatra zdrobita si pietricele. In unele cazuri, problema de adancire ulterioara a putului, dupa curatare este rezolvata. Curatarea coloanei de inele se face cu o solutie speciala, care este turnata intr-un arbore umplut cu apa proaspata la o rata de 0,5 l / 1 inel. Dupa expunere, apa clorurata este pompata afara.