Forajul vertical

Sper ca citind acest articol va clarifica cateva intrebari de persoane au pe achizitionarea echipamentului geotermale vertical. Ne vom uita, de asemenea, la ceea ce alte echipamente pe care va trebui sa faca instalatiile de foraj geotermale verticale. Exista trei tipuri de baza de forare si de mai multe marci si variante de foraj pe care le veti vedea in piata astazi. Foraj a inceput cu Instrumentul de cablu platforme care ridica si scade un burghiu cu un pic pe partea de jos ciocanul incet prin materialul. Aceste instalatii nu sunt folosite foarte des pentru geotermala, deoarece acestea sunt foarte lente. Apoi, aveti ceea ce este mentionata ca o unitate de masa instalatie de foraj, care este un sistem ponderat de prajina de foraj cu o masa rotativa langa sondor care utilizează gravitate, cabluri si lanturi pentru a alimenta tija de foraj in gaura.

Teava tubulara

Teava de foraj este un tubular industrial folosit pentru a fora in pamant. Exista trei companii principale care folosesc acest produs foraj. Aplicarea cea mai frecventa a acestui tip de teava este in industria de petrol si gaze naturale. O alta industrie care utilizeaza acest tubular este industria constructiilor subterane, sau mai exclusiv, industria de foraj orizontal. Si in final, industria de foraj dupa apa foloseste, de asemenea, acest produs. Industria de petrol si gaze naturale este unde teava Premium se utilizeaza, in cea mai mare parte a timpului. Fiecare 31ft a acestui obiect cilindric este fixat impreuna unul cate unul, si in mod colectiv, acestea sunt cunoscute ca sirul. Gulere de foraj si teava cu greutate mare sunt, de asemenea, parti ale sirului. In partea de jos a sirului este bitul, care are precizia de gaurire in pamant. In primul rand, toate teava premium petroliera este forata in pamant vertical, de catre platforma.

Alimentarea cu apa

Exista mai multe avantaje ale puturilor de apa. Puturile sunt adesea sapate pentru apa potabila, din motive stiintifice sau multe alte motive, de asemenea. Stiind modul in care sunt realizate aceste puturi de apa este important. Modul standard de sapat un put de apa este prin foraj. In acest fel, o instalatie de un anumit tip este folosita pentru a ajunge la stratul acvifer. Acest burghiu este folosit si pentru sonde geotermale. Sunt un fel de put, conceput in special pentru alimentarea cu apa geotermala de racire sau de incalzire pentru o afacere sau pentru acasa. Forajul are mai multe avantaje in jurul casei. Utilizarea primara este ca puteti avea propria dvs. sursa de alimentare cu apa. Nu este absolut nici o nevoie de a depinde de alte surse de apa sau companie de livrare de apa si conducte. In cazul in care acest lucru este bine forat, suficient de adanc, alimentarea cu apa va fi suficienta si nelimitata pe tot parcursul anului.