Echipamente second-hand


Echipamente second-hand

Nu puteti avea o optiune mai buna decat daca alegeti dintr-o gama larga de instalatii de foraj folosite, in cazul in care cautarea pe internet nu a generat o solutie potrivita pentru scopul dvs. Cautati branduri premium, care fabrica echipamente pentru forarea fantanilor si sunt lideri in sectorul constructiilor. Aceste platforme pot sapa pana la o adancime de 200 de metri si sunt foarte compatibile pentru utilizarea in energie geotermala si in scopuri de foraj. Studiati specificatiile tehnice pentru a gasi ce aveti nevoie pentru a va indeplini scopul si angajati serviciile unui operator calificat si cu experienta, pentru a va asigura ca forajul se face strict in conformitate cu caietul de sarcini. Proiectate cu pompe pentru namol, aceste instalatii de foraj dupa apa sunt ideale in manevrarea lor cu usurinta si mult mai rapid, in jurul site-ului de constructii. Aceste echipamente ajuta la eliminarea resturilor subterane, economisind timp si energie, unde aceste limitari si eficienta costurilor sunt factori importanti.

Foraj rotativ

A avea o fantana este o mare investitie pe termen lung pentru proprietatea dumneavoastra. Ei bine, apa este mai ieftina decat cea de la robinet si poate fi utilizata in scopuri de irigare si de baut. Daca doriti sa sapati o fantana pe proprietatea dumneavoastra, este bine sa stiti elementele de baza ale procedurii. Diferite metode sunt folosite in functie de sol si disponibilitatea apei. Forajul rotativ este folosit pentru a patrunde intr-o suprafata dura subterana, cu scopul de a ajunge la rezervorul de apa. Un burghiu este atasat la capatul tevii de foraj. Ca gaura sa fie mai adanca, biti suplimentari pot fi atasati conductei. Un stabilizator este atasat la biti pentru a adauga stabilitate si greutate in plus, care ajuta la a da gauri drepte in pamant. Conducta efectiva de foraj este goala si noroiul sau aerul este circulat in gaura, prin aceasta conducta. Burghiul rotativ este, in esenta, format din trei burghiuri care lucreaza impreuna pentru a sapa fantana.

Foraj orizontal

Forajul orizontal exista pentru unicul scop de recuperare a petrolului, minerit si plasamentul de utilitati. Apoi, la sfarsitul anilor 1980, a fost modificat pentru scopuri de mediu. Sondele orizontale sunt folosite in paralel cu o varietate de tehnologii de tratare care, fie aprovizioneaza fie elimina lichidele si gazele din sau de la o adancime. De cele mai multe ori, oamenii prefera sonde orizontale, mai degraba decat cele verticale, deoarece acestea permit un acces mai bun la ceea ce este contaminat. De asemenea, va permite sa ajungeti si in alte zone, fara a afecta anumite structuri de la suprafata. Aceasta este intotdeauna mai bine, pentru ca va scuteste de disconfortul de a trebui sa va ocupati de alte probleme inutile. Puturile forate orizontal sunt pozitionate intr-un anumit unghi. Aceste puturi pot fi in unul din cele doua moduri: fie cu doua capete fie single-ended. Cu toate acestea, la fel ca orice altceva, fiecare tip de put are avantaje și dezavantaje. Trebuie sa-l alegeti pe cel potrivit pentru situatia dvs.