Platforme de foraj

Pentru a depasi limitarile cauzate de gaze, mai multi factori trebuie sa fie luati in considerare, de asemenea si pentru a reduce riscurile. Cerinta operationala si economia sunt luate in considerare, in timpul selectiei de instalatii de foraj geotermale. De asemenea, aceasta depinde si de parametrii fantanii, care includ carcasa de proiectare, adancimea si diametrul. Echipamentul platformei cuprinde tije de foraj, teava de baza si carcasa. Exista, in principal, sase metode de foraj si selectia depinde de informatiile necesare si natura straturilor care necesita forare. Aceste metode includ aer – percutie, aer – rotativ, noroi – rotativ, diamant – miez, foraj – melc si foraj – uscat.

Gaurirea adanca

In termeni simpli, gaurirea adanca se refera la procesul de gaurire in materiale solide (mai ales, in metal) in cazul in care adancimea gaurii este de cinci ori mai mare decat diametrul sau. In aplicatii cum ar fi pistoane de prelucrare pentru arme, adancimea la raportul cu diametrul poate depasi 300:1. Acesta nu este deloc o sarcina usoara de a fora o gaura adanca in material dur, asigurand in acelasi timp un finisaj neted, mentinand diametrul necesar end-to-end, si pastrarea unei gauri perfect drepte. Acum imaginati-va complexitatea in care suprafetele neregulate, pistoanele concentrice si alte specificatii de prelucrare complexe sunt implicate in proiect!

Bulroc


Bulroc

Bine ati venit la Liderul numarul 1 in echipamente de foraj. La Bulroc (Pvt) Ltd, sunt fabricate echipamente de foraj la cele mai bune standarde din lume. Produsele Bulroc sunt fabricate conform standardelor britanice. Aceste produse sunt mai puternice si originale fata de la ceilalti competitori. Acesta este motivul pentru care suntem producatorul numarul 1 de masini de gaurit de la 1970 pana in prezent. Bulroc are o gama inovatoare de DTH Big Hole Hammers, Button Bits si sisteme capabile sa produca gauri casetate pana la 850 mm diametru, iar pentru gauri necasetate pana la 1090 mm pentru toate tipurile de roca.