Ce este Fracking-ul ?

Fracking-ul este un termen care descrie fracturarea hidraulica, proces ce poate fi natural sau provocat de om si este un proces prin care straturile de roca sunt sfaramate. Atunci cand se produce in mod natural, apa, uleiul, gazele sau alte rezervoare prinse in straturile de roca sunt eliberate si se produc eventuale scurgeri in alte zone si lacuri de acumulare din sub-straturile pamantului. In timpul altor operatii de foraj petrol, gaze naturale, fracking-ul este frecvent folosit pentru a ajunge la rezervoarele acestor surse de energie in straturile de roca adanci.

Ce este un Hidrofor?


Ce este un Hidrofor?

Locuiesti la curte sau in zone fara posibilitati de conectare la canalizare? Atunci este esential sa detii un hidrofor! Hidroforul este un sistem de alimentare cu apa, destinat sa te ajute in activitatile gospodaresti, fie la spalat cat si la gradinarit. Este rezistent la coroziune, silentios, economic si eficient. Este format dintr-o pompa de inox, prin care este pompata apa la presiunea dorita si un mecanism de extragere a apei din sol, care este apoi filtrata pentru a indeparta impuritatile din mediul extern.

Forari puturi

Forajul unui put , indiferent ca este de mica sau mare adancime, este o lucrare inginereasca de o complexitate deosebita, care pune in opera cunostinte de geologie, geotehnica, constructii, etc. si are ca scop rezolvarea problemei clientului, si anume alimentarea cu apa.